Podcast etappe 12 Pad van de Vrijheid

feb 14, 2023

Veenendaal-Rhenen

In deze editie gaan Wim en Lysbeth in gesprek met mediaondernemer, filosoof en veellezer Roeland Dobbelaer. Er ontstaat een mooi gesprek over het belang van literatuur en de rol van literatuur in de geschiedenis. Roeland is naast lezer ook fervent wandelaar en heeft eerdere etappes van het Pad van de Vrijheid zelf ook gelopen. Sterker nog: hij las delen uit de wandelgids al lopend over het asfalt….! 

In dit gesprek krijg je antwoord op de vraag hoe belangrijkrijk is lezen en met elkaar in gesprek gaan bij het ontwikkelen van je mening? En hoe staat intellect aan de basis van vrijheid?

De podcast van deze wandeling is te beluisteren via Spotify (zoek op Pad van de Vrijheid) en via Springcast. https://app.springcast.fm/15487/etappe-12

Bestuur

Het Pad van de Vrijheid is ontwikkeld vanuit de Stichting Pad van de Vrijheid in Wageningen. De stichting bestaat uit de volgende bestuursleden: Lysbeth Beels, Wim Huijser, Robert Frijlink en Ilonne Bongers. In juni 2020 is het Pad van de Vrijheid in gebruik genomen en is de bijbehorende wandelgids verschenen.