gastenboek

Laat een bericht achter over het Pad van de Vrijheid

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Danyell Onbehauen-Frigge uit Rozenburg Zh heeft geschreven op 14 september 2020 om 1:32 pm:
Gisteren, 13 september, heb ik de laatste twee etappes van het pad gelopen.Ik ben op 11 juli begonnen met het pad en heb het in 8 dagen gelopen. En hoewel ik eigenlijk meer een polderliefhebber ben, heb ik ervan genoten. Zeker de verhalen in het uitgebreide boekje maakten het meer dan de moeite waard. Het zonder markering lopen ging prima, de beschrijving was goed en ik had de tracks gedownload, zodat ik eigenlijk alleen maar het lijntje op m'n GPS hoefde te volgen. Op een enkel punt week de track iets af van de beschrijving maar dat was altijd snel op te lossen. Verslagen en (veel) foto's staan op mijn website: www.danyell.nl/teksten-w/padvandevrijheid.html
Paul Holst uit Wageningen heeft geschreven op 25 augustus 2020 om 8:58 pm:
We hebben het pad gelopen (we moeten nog 1 etappe) en we hebben er erg van genoten. Indrukwekkende geschiedenis. Wat wij hebben gemist in het boek is kampeermogelijkheden. Wij hebben gelopen met rugzak en tent en vinden het leuker om te kamperen dan in hotels of B&B's te verblijven. Het tweede wat we jammer vonden is dat het boek niet electronisch beschikbaar is, zodat je het op je telefoon kan meenemen. Als je al je kampeeruitrusting op je rug moet meenemen is het fijn als je op het gewicht van het boek kunt besparen.
Diana Weber uit Losser heeft geschreven op 16 juli 2020 om 11:03 am:
Het boek via Wanda Wandelt gewonnen, ik ben er heel blij mee. We gaan zo snel mogelijk hier gebruik van maken. Onze keuze om in alle vrijheid het Pad van de Vrijheid te bewandelen.
sandra heeft geschreven op 27 juni 2020 om 2:01 pm:
vandaag het boek binnen gekregen wel dik boek met hoop in formatie en ook gelukkig via de site gps formaat als ik weer normaal kan reizen dan ga ik beginnen
Pauline Wesselink uit Maarssen heeft geschreven op 13 juni 2020 om 7:26 pm:
Mooi dat jullie dit pad en achtergronden bekend maken met de publicatie. Ik ben benieuwd naar het boek!
Arie Meijboom uit Castricum heeft geschreven op 3 mei 2020 om 10:22 am:
Het Pad van de Vrijheid. Ik vind het een heel mooi initiatief en hoop het, na Corona, in alle vrijheid te kunnen lopen.
Bestuur

Het Pad van de Vrijheid is ontwikkeld vanuit de Stichting Pad van de Vrijheid in Wageningen. De stichting bestaat uit de volgende bestuursleden: Lysbeth Beels, Wim Huijser, Robert Frijlink en Ilonne Bongers. In juni 2020 is het Pad van de Vrijheid in gebruik genomen en is de bijbehorende wandelgids verschenen.