Podcast etappe 6 Pad van de Vrijheid

aug 9, 2022

Driel-Oosterbeek

Onderweg naar Oosterbeek gaan Lysbeth Beels en Wim Huijser in gesprek met Aat van der Harst, schrijver van het boek ‘Wandel je wijzer – natuur en stad als coach’. Aat heeft veel ervaring met wandelen en werken in Duitsland. Samen met Lysbeth gaat hij in gesprek over wat de Tweede Wereldoorlog voor de huidige generatie in Duitsland betekent.

Wim vertelt meer over de verschillende plekken die ze onderweg tegenkomen. Allen zijn ze het eens: door te wandelen langs deze plekken komt de waarheid van de oorlog dichterbij, het blijft belangrijk om hierbij stil te staan. Door te herdenken en door de geschiedenis goed te bestuderen kunnen we zorgen dat het niet meer gebeurt.

De podcast van deze wandeling is te beluisteren via Spotify (zoek op Pad van de Vrijheid) en via Springcast. https://app.springcast.fm/15487/etappe-6-driel-oosterbeek

 

 

Bestuur

Het Pad van de Vrijheid is ontwikkeld vanuit de Stichting Pad van de Vrijheid in Wageningen. De stichting bestaat uit de volgende bestuursleden: Lysbeth Beels, Wim Huijser, Robert Frijlink en Ilonne Bongers. In juni 2020 is het Pad van de Vrijheid in gebruik genomen en is de bijbehorende wandelgids verschenen.