Samen in beweging voor vrijheid

jan 27, 2023

Samen in beweging voor vrijheid

Recent is er een samenwerking gestart tussen Menzis en Wageningen45 om samen in beweging te komen voor vrijheid en aandacht te vragen voor het belang van (bewegings-)vrijheid. Het Pad van de Vrijheid vormt een belangrijke spil in deze missie omdat bewegen en vrijheid heel mooi samenkomt op deze wandelroute van maar liefst 150 km.

Vrijdag 20 januari vond de kick off van de samenwerking plaats in Hotel De Wereld met een gesprek over vrijheid tussen Floor Vermeulen (burgemeester Wageningen), Tanja Haseloop (voorzitter Wageningen45) en Dirk Jan Sloots (CFRO Menzis).

Het drietal ging in op de vrijheidsboodschap met vragen en stellingen als ‘Hoe geef je vrijheid door’ en ‘Wie maakt voor jou het verschil voor vrijheid’. Het gesprek is opgenomen en nu terug te luisteren via deze link.

 

 

Bestuur

Het Pad van de Vrijheid is ontwikkeld vanuit de Stichting Pad van de Vrijheid in Wageningen. De stichting bestaat uit de volgende bestuursleden: Lysbeth Beels, Wim Huijser, Robert Frijlink en Ilonne Bongers. In juni 2020 is het Pad van de Vrijheid in gebruik genomen en is de bijbehorende wandelgids verschenen.