Speldje Pad van de Vrijheid

nov 27, 2020

Heb je het Pad van de Vrijheid met plezier gelopen? Dan is het extra leuk om een aandenken te hebben. Dit speciale speldje is gemaakt door Pin’s Passion en laat het logo van het Pad van de Vrijheid zien. Speld hem op je tas of jas en herinner jezelf eraan dat je deze wandeltocht in vrijheid hebt kunnen lopen. Het speldje heeft een butterfly sluiting, is bevestigd aan een klein kaartje met informatie over de wandelgids van deze route en is verpakt in folie. Prijs 4,95 per stuk.

Het speldje is te koop bij de boekhandels in Wageningen en Bennekom, en in Wageningen ook bij Museum de Casteelse Poort en Bas Buitensport. Het speldje is tevens online te koop in de webshop van Bas Buitensport.

Als wandelaar kun je het speldje ook al wandelend verdienen. Stuur drie unieke foto’s van drie locaties langs de route: de Vredespaal in Valburg, de Vredesengel in Bato’s Wijk in Oosterbeek en De Koepel in het Luntersche Buurtbos per email naar padvandevrijheid@gmail.com. Vermeld ook je adres gegevens. Je krijgt dan het speldje thuis gestuurd.

 

 

Bestuur

Het Pad van de Vrijheid is ontwikkeld vanuit de Stichting Pad van de Vrijheid in Wageningen. De stichting bestaat uit de volgende bestuursleden: Lysbeth Beels, Wim Huijser, Robert Frijlink en Ilonne Bongers. In juni 2020 is het Pad van de Vrijheid in gebruik genomen en is de bijbehorende wandelgids verschenen.